úterý 16. října 2018

RECENZE: A Cup of Style: Motivační diář 2019 | Lucie a Nicole Ehrenbergerovy

Share it Please
autor: Lucie a Nicole Ehrenbergerovy
nakladatelství: Slovart
edice: #BOOKLAB
rok vydání: 2018
počet stran: 456
anotace


Moje zhodnocení:


Po roce jsme se opět dočkali nového Motivačního diáře pro rok 2019, který pro nás vymyslely sestry Lucie a Nicole Ehrenbergerovy, známé české blogerky z blogu A Cup of Style!

Mnozí z vás si ještě víc jak dva měsíce budou zapisovat poznámky a různé dílčí či životní úspěchy do letošního motivačního diáře, ale je třeba myslet dopředu a už si pomalu začít shánět diář na rok 2019. 

Pokud jste se ještě letos nerozhodli, jaký diář si na rok 2019 vyberete, možná vám pomůžu se rozhodnout právě pro tento.




Začnu úžasnou obálkou, která je oproti loňskému diáři opravdu vyvedená! Na dotek je sametově hebká a moc se mi líbí pastelové barvy, které na ni byly použity. Opět nechybí praktická gumička, díky níž se vám diář nebude otevírat, kdybyste v něm náhodou měli zapsáno něco, co by mělo zůstat jiným očím skryté. Uvnitř diáře se skrývá všitá záložka, díky které už nebudete muset v diáři  listovat a hledat správné datum.




Diáře, které sestry navrhly, si jsou všechny uvnitř hodně podobné, neboť jak už o sestrách víme, milují plánování.




Začátek diáře je zasvěcen ročnímu plánování, a to jak klasicky ve čtvercových škatulkách pro daný měsíc, tak i ve sloupcích. Každý měsíc začíná úvodním slovem či tématem pro daný měsíc, v lednu vám navíc sestry mimo jiné popřejí krásný nový rok 2019. Následuje měsíční plánovač a poté samozřejmě klasický denní diář, který je navíc po stranách opatřen buď poznámkami nebo "to do" listem. Na konci měsíce nesmí chybět zhodnocení za uplynulý měsíc, co vám udělalo největší radost nebo co se vám naopak nepodařilo. Následuje dvojstrana určená pro poznámky, kde si můžete zapsat nejrůznější postřehy. Každý začátek měsíce se vás bude snažit namotivovat k různým aktivitám a činnostem, ať už venku či jen k odpočinku. Prosinec je vhodný k tomu, abychom zhodnotili celý uplynulý rok, co se vám v roce 2019 povedlo a vaše nejlepší zážitky. Na konci diáře dostanete velký prostor k vlastním poznámkám, můžete si zde zapisovat klasicky na řádky či jen tak kreslit na prázdný list. Sestry myslely opravdu na všechno.




Jak jsem zjistila, jedná se už o třetí diář, který sestry spolu vymyslely a vydalo je nakladatelství Slovart pod edicí #BOOKLAB. I tento se velmi povedl a nese se v duchu předchozích, takže vás nic nezaskočí či nemile nepřekvapí. Spíše naopak. Holky jsou velmi kreativní a pořád vymýšlejí nové a nové výzvy, které vás dovedou k lepšímu sebevědomí, ale zároveň vám jejich praktičnost dokáže lépe zorganizovat čas.

Tento motivační diář vás uchvátí na první i druhý pohled a pokud máte již zkušenosti s předchozími motivačními diáři, tento vás nezklame. Pokud však stále ještě váháte, který diář si na rok 2019 pořídit, já se přimlouvám za tento. Je nádherně zpracovaný a vaše dny s ním budou rozhodně hezčí a plánování snadnější.


✰✰✰✰✰


Za krásný motivační diář na rok 2019 děkuji nakladatelství Slovart. Pokud vás zaujal, více se o něm dozvíte zde, kde si ho můžete rovnou i koupit.

6 komentářů:

  1. Diář vypadá velice povedeně, určitě si najde mnoho příznivců. Už jsem si pořídila diář od září, ale uvidím, třeba nakonec sáhnu i po tomto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych se přimluvila i za tento :-) Pokud budeš mít možnost si ho v knihkupectví prolistovat na živo, tak to udělej, třeba tě pak obsah donutí si ho koupit :-)

      Vymazat
  2. Pfff! Ta taška je parádní - no a diář jak bysmet!
    Ten letošní používám, ale abych řekla pravdu, už tak půl roku ty "motivační" chlívečky nevyužívám :( Přesto o koupi toho na rok 2019 uvažuji, už jsem v něm zběžně listovala na pokladně jedho knohkupectví a hodně mě zarmoutilo, že zmenšily čtverečky u jednotlivých dní tím sloupečkem před a za :-((
    (viz tvoje druhé foto - tam je to vidět, co myslím)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :D Diář už nemám :D Více v přírůstcích :D
      Tenhle je opět moc povedený, mi se prostě líbí, ale já na ty diáře bohužel nejsem, nedonutím se nic si tam psát. Zrovna nedávno jsem narazila na jeden z roku 2014, jen takový obyčejný, ale v tu dobu mi ho dal manžel a já si tam nezapsala vůbec nic :D
      Asi jsou ty chlívečky menší, já už si ten minulý moc nepamatuju, vím že si jsou dost podobné, což je fajn. Záleží, kolik si toho potřebuješ psát atd, jestli si bude vyhovovat :-)

      Vymazat
    2. Tak ty už ho nemáš? To je škody to je škody! :-/

      Vymazat
    3. Ne :-) Více v dnešních přírůstcích :D

      Vymazat

Děkuji moc za komentáře.